Ajankohtaista

  • 23.4.2024|15:01

    Julkisen hallinnon strategian arviointi julkaistu

    Vuosina 2019–2020 laadittiin koko julkisen hallinnon käsittävä yhteinen strategia, jonka mukaan Suomessa on tulevaisuudessa maailman paras julkinen hallinto. Tuore arviointiraportti kuvaa strategian laadintaa, tavoitteita, toimeenpanoa ja vaikuttavuutta.

  • 15.4.2024|9:05

    Selvitys: Opiskeluaikaisesta työssäkäynnistä on hyötyä korkeakouluopiskelijoille, mutta työssäkäynnin muodoissa kehittämistarpeita

    Opiskelijoiden opintojen aikainen työssäkäynti on hyvin yleistä. Erityisesti ammattikorkeakouluissa opiskelijoiden työssäkäynti on huomioitu hyvin opintojen organisoinnissa. Lomakuukausien aikaisella työssäkäynnillä on positiivinen yhteys valmistumiseen ja ansioihin. Lukukauden aikaisen työssäkäynnin yhteys ei ole niin selvä. Vuoden 2022 opintotuen tulorajojen noston havaitaan lisänneen työntekoa, mutta uudistuksen ei havaita muuttaneen välittömästi opintojen etenemistä.

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta Youtubessa

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt ajan tasalla selvitys- ja tutkimustoiminnan tuoreimmista kuulumisista. Lähetä yhteystietosi – saat ajankohtaiset uutiskirjeet sähköpostiisi.

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan tietosuojaseloste