Hyppää sisältöön

Loppuraportin julkistustilaisuus
Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus 2020-luvun Suomessa

12.10.2020 9.50
Uutinen

Autonominen ja elinvoimainen kansalaisyhteiskunta on oleellinen osa demokraattista yhteiskuntaa ja sen vaalimiseen tulee kiinnittää huomiota myös Suomessa. Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus 2020-luvun Suomessa -tutkimushanke selvitti, miten erilaiset muutokset toimintaympäristössä, kuten talouden muutokset, yhteiskunnan yksilöllistymiskehitys ja digitalisaatio ovat vaikuttaneet kansalaisyhteiskuntaan viime vuosikymmeninä.

Hanke laati kahdeksan suositusta, joilla kansalaisyhteiskunnan autonomiaa, yhdenvertaisuutta ja elinvoimaa voidaan tukea. Tervetuloa julkistustilaisuuteen kuulemaan lisää tuloksista!

Tilaisuuden tiedot

Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus 2020-luvun Suomessa -tutkimushankkeen loppuraportin julkistustilaisuus torstaina 22.10. klo 9–10.30  Zoomissa.

Ohjelma

8.45 Zoom-tila avataan, mahdollisuus testata verkkoyhteyden toimivuus

9.00 Tervetuloa!

Avaussanat, Niklas Wilhelmsson, yksikönpäällikkö / Oikeusministeriö

9.15 Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus 2020 -luvulla: Tutkimushankkeen keskeiset tulokset ja suositukset, Petri Ruuskanen, yliopistonlehtori / Jyväskylän yliopisto, Julia Jousilahti, vanhempi asiantuntija / Demos Helsinki, Maija Faehnle, erikoistutkija / Suomen ympäristökeskus

10.00 Kommenttipuheenvuorot & kysymyksiä ja keskustelua

10.30 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuus on suomenkielinen. Zoom-linkki ja ohjeet verkkotilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 20.10.2020 osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbEqiIulekc30cultp_RGDw1F7q2LQJAln3DehS6w1aaaYnQ/viewform.