Hyppää sisältöön

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan vuoden 2020 haku

Julkaisuajankohta 10.2.2020 16.00
Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan vuoden 2020 haku

Valtioneuvoston kanslia avasi 20.12.2019 haettavaksi valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja 8 750 000 euroa. Haku perustui valtioneuvoston päätöksentekoa tukevaan selvitys- ja tutkimussuunnitelmaan. Hakuaika päättyi 10.2.2020 klo 16.00.

Haku oli tarkoitettu erilaisille organisaatioille, kuten korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, yrityksille ja järjestöille, tai näiden muodostamille konsortioille, joissa voi olla mukana myös kansainvälisiä toimijoita. Määräraha myönnetään vain taustaorganisaatiolle, ei yksittäiselle henkilölle.

Haettavat teemat ryhmiteltiin pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelman mukaisille painopisteille.

Hakemusten määrä teemoittain

Päätökset selvitys- ja tutkimustoiminnan hankinnoista tehdään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen. Hankkeissa tulee noudattaa hyvän tieteellisen käytännön periaatteita.

Hakuasiakirjat

Kysymykset ja vastaukset

Vastaukset määräaikaan mennessä saapuneisiin kysymyksiin.

Hakuinfotilaisuus

Teemasta '7.9 Uusien genominmuokkaustekniikoiden hyödyntäminen Suomessa' järjestettiin hakuinfotilaisuus tiistaina 14.1.2020 klo 9-10. Katso tilaisuuden videotallenne: https://www.youtube.com/watch?v=Pl-qwdF9N-w. Tilaisuudessa pidetty esitys.

Hakemuksen jättäminen

Hakemus liitteineen jätetään sähköiseen haku- ja asiointijärjestelmään www.vnteas-asiointi.fi 10.2.2020 klo 16.00 mennessä. Huom! Sähköinen hakujärjestelmä tukee seuraavia selaimia: Chrome, Firefox, Opera, Safari,Vivaldi.

Ennen hakemuksen jättämistä sinun tulee rekisteröityä ja luoda itsellesi käyttäjätunnus asiointijärjestelmään.

Tutustu myös

kirjaudu verkkoasiointiin kuvalinkki