Hyppää sisältöön

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta
Selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja haettavana

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoimintavaltioneuvoston kanslia
Julkaisuajankohta 8.11.2021 10.08
Tiedote 636/2021

Valtioneuvoston kanslia on 8. marraskuuta avannut haettavaksi valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja 200 000 euroa teemalle "Tulevien sukupolvien huomioiminen lainvalmistelussa ja sääntelytarpeiden ennakointi".

Tutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa siitä, miten tulevat sukupolvet voidaan huomioida lainvalmistelussa ja miten ennakointia voidaan hyödyntää nykyistä paremmin sääntelytarpeiden tunnistamisessa ja lainvalmistelussa. Tutkimus tukee valtioneuvoston tulevaisuusselonteon toisen osan valmistelua.

Haku perustuu valtioneuvoston päätöksentekoa tukevaan vuoden 2021 selvitys- ja tutkimussuunnitelmaan.

Haku on tarkoitettu erilaisille organisaatioille, kuten korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, yrityksille ja järjestöille, tai näiden muodostamille konsortioille. Päätökset selvitys- ja tutkimustoiminnan hankinnoista tehdään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen.

Hakuilmoitus, -ohjeet ja -asiakirjat sekä lisätiedot löytyvät valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan verkkosivuilta. Hakemus liitteineen jätetään sähköiseen haku- ja asiointijärjestelmään 29.11.2021 klo 16 mennessä.

Lisätietoja: johtava asiantuntija Sari Löytökorpi, p. 0295 160 187 tai erityisasiantuntija Risto Alatarvas, p. 0295 160 024, valtioneuvoston kanslia