Keskustelutilaisuus
Kansainvälisiä esimerkkejä jatkuvan oppimisen edistämisestä

Opetus- ja kulttuuriministeriöValtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta 11.2.2019 11.19
Uutinen

Olemmeko valmiita jatkuvaan oppimiseen? Miten työn murrokseen on reagoitu eri maissa ja miten työn murros vaikuttaa jatkuvan oppimisen organisointiin? Jatkuvan oppimisen rakenteiden kansainvälisiä malleja selvittäneen hankkeen tuloksista keskustellaan keskiviikkona 27.2. yleisölle avoimessa tilaisuudessa.

Owal group ja 4Front ovat toteuttaneet valtioneuvoston selvityshankkeen jatkuvan oppimisen rakenteista eri verrokkimaissa. Selvityksessä on tarkasteltu erityisesti sitä, kuinka Tanska, Alankomaat, Irlanti, Singapore ja Etelä-Korea ovat pyrkineet edistämään jatkuvan oppimisen toteutumista mm. lainsäädännön, sosiaaliturvan, rahoitusinstrumenttien ja verotuksen keinoin.

Selvityksen tuloksista keskustellaan Sanoma-talon Mediatorilla keskiviikkona 27.2.2019 klo 11.00-13.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoittautumista edellytetään tarjoilujen mitoittamiseksi. 

Ilmoittaudu 21.2. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/EB99E87389D4CD45

Ohjelma:

11.00 Tilaisuuden avaus, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen

11.15 Jatkuvan oppimisen rakenteet – kansainvälinen vertailu, Senior Partner Olli Oosi, Owal Group

11.45 Kommenttipuheenvuoro, projektipäällikkö Raimo Vuorinen, Jyväskylän yliopisto

11.55 Kommenttipuheenvuoro, tutkimuspäällikkö, Antti Kauhanen, ETLA

12.00 Paneelikeskustelu

13.00 Tilaisuuden päättäminen ja kevyt lounas

Lisätiedot selvityshankkeesta: https://tietokayttoon.fi/hankkeet/hanke-esittely/-/asset_publisher/jatkuvan-oppimisen-rakenteet-kansainvalinen-vertailu