Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät
Päättynyt
Toteuttajat
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA, Luonnonvarakeskus LUKE
Rahoitussumma
200 000 €
Hankkeen perustiedot
Kesto: 3/2016–12/2016
Hankkeen tavoitteena oli tuottaa uutta tietoa suomalaisen elintarvikeketjun kilpailukyvystä ja sen osatekijöistä. Tietoa voidaan hyödyntää sekä poliittisen päätöksenteon tukena että etujärjestö- ja yritystasolla toimialojen liiketoiminnan pitkäjänteisessä kehittämisessä.
Hankkeessa tarkasteltiin suomalaisen elintarvikeketjun eri osien kilpailukykyä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, alaa osana muuttuvaa toiminta- ja kilpailuympäristöä, sekä toteutettiin kansainvälistä vertailua.
Tutustu hankkeen loppuraporttiin.
Ota yhteyttä:
Hankkeen vastuullinen johtaja Antti-Jussi Tahvanainen, p. 044 535 1797, antti.tahvanainen(at)etla.fi
Suomalaisen elintarvikeketjun kilpailukyky, tuottavuus ja kilpailuasema
Biotalous ja puhtaat ratkaisut